Izložba fotografija “Dijalozi” Stipe Renića – branitelja, umjetnika i člana Marijanskog zavjeta za Domovinu

U galeriji Specijalne policije od 16. siječnja do 16. veljače

Večeras 16.1.2018. u 19 h, otvorenje je izložbe fotografija Stipe Renića – člana Marijanskog zavjeta za Domovinu, branitelja i umjetnika, pod nazivom “Dijalozi”, u galeriji Specijalne policije (na Trgu žrtava fašizma).
Pozivamo vas da dođete – vidimo se 

“Stipe Renić hrvatski je branitelj i slobodni umjetnik koji je u ratu časno i s ljubavlju branio svoju Domovinu, a danas kroz objektiv fotoaparata svakodnevno prikazuje hrvatsku stvarnost. Njegove fotografije ocrtavaju i njegovo unutarnje stanje – ne samo da prenosi ljubav prema čovjeku, već veliča i ljubav prema životu u svim njegovim oblicima.”

Prenosimo tekst s portala braniteljski.hr:

Od 16. siječnja u galeriji Specijalne policije (Trg žrtava fašizma 1, Zagreb) imat ćete priliku posjetiti izložbu fotografija hrvatskog branitelja i umjetnika Stipe RenićaOtvaranje izložbe pod nazivom „Dijalozi“ održat će se 16. siječnja u 19:00 za cjelokupnu zainteresiranu javnost.

Stipe Renić hrvatski je branitelj i slobodni umjetnik koji je u ratu časno i s ljubavlju branio svoju Domovinu, a danas kroz objektiv fotoaparata svakodnevno prikazuje hrvatsku stvarnost. Njegove fotografije ocrtavaju i njegovo unutarnje stanje – ne samo da prenosi ljubav prema čovjeku, već veliča i ljubav prema životu u svim njegovim oblicima.

Izložba „Dijalozi“ zapravo je zanimljiv umjetnički krug koji će se zatvoriti na mjestu na kojem je ideja i započela. Naime, fotografije koje će biti predstavljene prikazivat će fotografije različitih izložbi upravo u prostoru u kojima su i nastale, čime je Stipe želio ispričati različite priče koje su se događale u prostoru Doma specijalne policije.

Raznovrsne osjećaje Stipinog objektiva i oka iza objektiva možete vidjeti od 16. siječnja do 16. veljače 2018. godine.

Izložba “Dijalozi” branitelja i umjetnika Stipe Renića

You might also like More from author

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.