Molitva Krunice za Domovinu – nakana: za obitelj

Svakog četvrtka, u 20 h molimo krunicu za Domovinu, za sav hrvatski narod, u Domovini i u svijetu, za sve naše branitelje i njihove obitelji. Na Kamenitim vratima, kao i u mnogim hrvatskim gradovima molitvu krunice predmole hrvatski branitelji, mladi i naši duhovnici. Budimo duhom zajedno u molitvi za Domovinu, a ovaj tjedan za obitelj.

Večeras Krunicu za Domovinu molimo za obitelj. Nakana ovog tjedna je za obitelji, za nerođene,  za očuvanje naših obitelji u vjeri, nadi, ljubavi.

Obitelji Sveta Isusa, Marije i Josipa, mir, radost i blagoslov nam udijeli da se volimo, pomažemo, opraštamo, u ljubavi rastemo te u nevolji i muci da jedni druge podižemo. Marijo, majko i Josipe, oče, blagoslov na našem omu neka bude da imamo više vremena jedni za druge, dadbudemo otvoreni životu, svađe da nema, već iskren razgovor za bolje sutra. Isuse, Sine, Isuse, brate, znakom svoga kriza blagoslovi moju obitelj fa po zaslugama tvoje muke i uskrsnuća  osjetimo zaštitu s neba sada i u sve vijeke vjekova. Amen

 

Molimo jedni za druge i potičimo druge na molitvu. Neka ova molitva postane trajna.
Četvrtkom u 20 sati:

I dalje nastavljamo s molitvom na dobro poznatim lokacijama:

Zagreb – Kamenita vrata
Zaprešić – kod kipa Sv. Ivana Pavla II
Rijeka – Trsat – aula Sv. Ivana Pavla II
Senj – katedrala
Zadar – crkva Sv. Ivana Krstitelja
Split – dvorište crkve Gospe od Zdravlja
Šibenik – crkva Gospe van Grada
Pula – atrij katedrale Uznesenja Blažene Djevice Marije

Pridružite nam se, gdje god bili.

You might also like More from author

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.