Krunica za Domovinu-nakana: za mir

Samo je u Bogu mir, dušo moja, samo je u njemu spasenje. Samo on je moja hrid i spasenje, utvrda moja: neću se pokolebati. (Ps 62)

 

 

„Što god možete prinesite Bogu kao žrtvu za naknadu grijeha i molite za obračenje grješnika, tako ćete izmoliti mir svojoj zemlji.“  ( Drugo anđelovo ukazanje u Fatimi )

 

 

Gospa nas od samih početaka poziva na molitvu za ljubav, mir, obračenje grješnika ….
Objavila nam je i „upute“ kako ćemo to postići, ali kao ljudi ponekad krenemo krivim putem.
Mnogo je žrtva po cijelom svijetu, žrtava ideologije, rasizma, vjerske netrpeljivosti, molimo neka nam Gospin zagovor pomogne pročistiti pogled i otvoriti oči, kako bi popravili ono u čemu smo slabi. Popravimo li svoje „padove“, možemo promijeniti i svijet oko sebe. Čistog i otvorenog srca u svakom čovjeku možemo naći ljubav, jer ljubav je mir.

“Bože, koji si jedan u svakome narodu, molimo Te, svrni svoj pogled na sve ljude ovoga svijeta , na svakoga čovjeka koji sada korača ovaj zemaljskom dolinom suza, svakoga koji se tek rađa, svakoga koji u ovom trenutku umire.”

U zajedništvu ovog četvrtka, molimo za mir i slogu u našoj domovini i svijetu, molimo  da sve vrhovne vođe obdariš savješću i mudrošću, kako bi vodili narode putem mira i ljubavi.
Pridružite se!

Dubrovnik – župa sv. Petra, Boninovo (kod kipa sv. Petra)
Pula – atrijska katedrala Uznesenja Blažene Djevice Marije
Rijeka – Trsa t – aula Sv. Ivana Pavla II
Senj -katedrala
Split – dvorište crkve Gospe od Zdravlja
Šibenik – crkva Gospe van Grada
Zadar – crkva Gospe od Zdravlja
Zaprešić – kod kipa Sv. Ivana Pavla II
Zagreb – Kamenita vrata

 

You might also like More from author

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.