Aktualno, Krunica

Krunica za Domovinu-nakana: iskorjenjivanje bogopsovke

Isuse Milosrdni i Strpljivi! Molim te za oslobođenje jadnih psovača  koje je đavao zarobio. Tvoje Milosrdno Srce je jako vrijeđano psovkom. Isuse, jako mi je žao što im je đavao  zatrovao i zarobio razum i srce psovkom. Molim tvoje Milosrđe za sve psovače i bogopsovače! Oslobodi ih Isuse, sve koji te psuju  i tvoju Predragocjenu Krv  i Majku Tvoju Bezgrešnu Djevicu ne štuju!  Isuse, iskorijeni psovku u našem narodu. Isuse,oprosti psovku u našem narodu. Isuse, pomozi jadnim psovačima da ne psuju!  Oslobodi ih i daj im Milost  da te hvale, časte, ljube i slave! po nadahnuću Jozefine Glasnović, Krakow, 2017.godine.

Ovog  mjeseca molili smo za iskorjenjivanje bogopsovke u našem narodu, da nam Gospodin otvori oči i da spoznamo posljedice koje dolaze po tom grijehu, kako se njome zaziva prokletstvo i nesreća na naš narod; kako po njoj dolaze razdori u obiteljima, i nesreće na djecu našu, mlade, na naš rad i na sve što činimo, te da zbog nje gorko požalimo.

Po zagovoru naše Nebeske majke, molimo te dobri Bože, da nam daš milost da te Hrvat više nikad ne pohuli, nego da te samo časti i ljubi, i tako još više bude Tvoj,i tebi vjeran. Oprosti svom narodu što čini u svojem neznanju i ludosti. 

Ovog četvrtka u zajedništvo molitve krunice za Domovinu priključuje se Velika Gorica. Krunica će se moliti kod Milenijskog križa podignutog 2000.godine u znak zahvale Kristu i Djevici Mariji što su čuvali Veliku Goricu od ratnih razaranja u Domovinskom ratu. Kod Milenijskog križa stoji natpis “ako Gospodin kuću ne gradi, uzalud se muče graditelji” (Ps 127,1)

Najveća tragedija našega naroda, bez sumnje je pošast bogopsovke. Imate li psovača u obitelji? Psuje li tko od vaših prijatelja? 

DubrovnikBoninovo župa sv. Petra, (kod kipa sv. Petra)
Orašac -župa Pohođenja Marijina.
Pula – atrij katedrale Uznesenja Blažene Djevice Marije
Rijeka – Trsat – aula Sv. Ivana Pavla II
Senj-katedrala
Split – dvorište crkve Gospe od Zdravlja
Šibenik – crkva Gospe van Grada
Veliki Grđevac-župa Duha Svetog
Velika Gorica – kod Milenijskog križa
Zadar – crkva Gospe od Zdravlja
Zaprešić – kod kipa Sv. Ivana Pavla II
Zagreb – Kamenita vrata

Pridružite se molitvi krunice za Domovinu četvrtkom u 20 sati.

Molimo za iskorjenjivanje bogopsovke iz hrvatskog naroda, pomozite molitvom svom bližnjem, svom prijatelju,svom narodu. Zajedno možemo puno postići, neka nam ova nakana iskorjenjivanje bogopsovke i nadalje ostane u srcu.

Svi ste pozvani!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *