Aktualno, Krunica

Krunica za Domovinu: nakana- za dostojanstvo braka, obitelji, za život

»Želim da svima bude konačno jasno, da Hrvatskoj nema budućnosti, ako se cijela javnost, a specijalno naša banska vlast, svim silama i sredstvima, koja joj stoje na raspolaganju, ne odupre zločinima, koji pogađaju hrvatsku obitelj, makar se ti zločini vršili baš pod firmom znanosti ili socijalnih indikacija ili tobože zdravlja. (…) Jake i sretne Hrvatske nema bez jakih, fizički i moralno zdravih i zadovoljnih hrvatkish obitelji.« Bl. Alojzije Stepinac, Govor na Hrvatskom socijalnom tjednu u studenom 1940.

Velika je potreba duhovne borbe za čovjeka, za dostojanstvo, za ljubav, za život. Čuvajmo svaki život, jer bez života nema ni braka ni obitelji ni naroda ni domovine.

Ovog mjeseca molimo za dostojanstvo obitelji, braka, života da se otvore srca i oči onima koji donose zakone i uredbe da štite svaki začeti život, molimo za sve nas, osobito za mlade da ih Gospodin sačuva od skretanja na krivi put, da svatko zna prepoznati  zamke koje nude mediji i razne organizacije poljuljanih prirodnih i temeljnih ljudskih vrednota.

Uzdamo se u zagovor Majke Božje i hrvatskih svetaca i blaženika da Gospodin blagoslovi  naše obitelji, posveti bračno zajedništvo da naša Domovina ne opustoši nego da brojna djeca ožive naše gradove i sela.

Majko Božja i Majko naša pod tvojom zaštitom tražimo utočište svakog četvrtka u 20 sati. Pridružite se molitvi svete krunice za sve potrebe hrvatskog naroda.

Prema statističkim podacima iz 2018 u Hrvatskoj je obavljeno 7.064 pobačaja , većina pobačaja učinjena je na zahtjev žene. Iste godine rođeno je 36 945 djece.

Prema statističkim podacima iste godine u Hrvatskoj je sklopljeno 19 921, te razvedeno 6 125 brakova.

Želite svoje mjesto upisati na kartu i u zajedništvu s nama moliti za budućnost naše domovine javite nam se krunicazadomovinu@marijanskizavjet.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *