Aktualno, Krunica

Krunica za Domovinu – nakana: za molitvene skupine Marijanskog zavjeta diljem Hrvatske

Neka se Majka Isusova i Majka naša uvijek smiješi u našim dušama jer tako od njenog Presvetog Sina primamo svaki nebeski blagoslov.Sv. Padre Pio

Ovog mjeseca posebno molimo za sve naše molitvene skupine po Hrvatskoj koje se okupljaju četvrtkom u molitvi krunice za Domovinu.

Neka Gospodin Blagoslovi one koji svim poteškoćama odolijevaju i one koji se ponekad kolebaju, kao i one koji prvi put dođoše, i sve one koje tek poziva. Molimo za ustrajnost,duha sloge i zajedništva,ljubavi ali i na spontane nakane koje proizlaze iz srca i potreba svakog molitelja.

Tako smo molili za naše mlade, da ostanu vjerni Bogu i katoličkoj Crkvi, za obraćenje našeg naroda, naših obitelji, za vjeru djelotvornu i živu, za branitelje žive, pokojne i nestale, za njihove obitelji, za sve „zalutale“, neka ih Gospodin svojom ljubavi i milosrđem vrati na pravi put, put Istine i Ljubavi, molili smo za sve svećenike, časne sestre, đakone, sjemeništarce i bogoslove, za Bogu posvećene ljude, za prestanak psovke i bogopsovke u našem narodu, za bolesne na duši i tijelu, ovisnike, za sve naše dobročinitelje, za sve naše pokojne, da na nebesima budu licem u lice s Gospodinom i da nas sa nebesa zagovaraju kod Gospodina i čuvaju nas.

Zahvalni što Gospinim zagovorom Gospodin čuje sve naše molitve, prošnje i vapaje, okupit ćemo se i ovog četvrtka u 20 sati, vjerujući u Gospodinovu ljubav i milosrđe prema narodu kojeg očinski beskrajno ljubi.

Pridružite se!

DubrovnikBoninovo župa sv. Petra, (kod kipa sv. Petra)
                   Orašac -župa Pohođenja Marijina.
Pula – atrij katedrale Uznesenja Blažene Djevice Marije
Rijeka – Trsat – aula Sv. Ivana Pavla II
Senj-katedrala
Split – dvorište crkve Gospe od Zdravlja
Šibenik – crkva Gospe van Grada
Veliki Grđevac-župa Duha Svetog
Zadar – crkva Gospe od Zdravlja
Zaprešić – kod kipa Sv. Ivana Pavla II
Zagreb – Kamenita vrata

Želite se pridružiti i proširiti molitvi krunice za Domovinu i u svom mjestu, javite nam se!

Email: info@marijanskizavjet.hr

Telefon:+385 95 741 3334

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *