Aktualno, Krunica

Krunica za Domovinu – nakana: za vjeru branitelja

„Jer jedna kap krvi prolivene za domovinu vrijedi više nego čitavo more ili najgušća kiša rodoljubnih govora, od kojih još nikada nikoga glava zaboljela nije.“ Vjekoslav Klaić, hrvatski povjesničar.

O Djevice Marijo, Gospe naša draga! Stigosmo opet na ovo sveto, molitvama posvećeno mjesto, kako bismo Ti zahvaljivali i slavili Tvoje sveto ime i kako bismo Te molili za naše nakane koje Ti donosimo ovog mjeseca.

Molimo za vjeru naših branitelja često od zloga napadanih raznim kušnjama kroz nezahvalnost, nepravde, oskudice, klevete i laži.

Na one, koji su svoje živote založili za svoj narod, izlij svoju utjehu, osnaži vjeru u Tvoju mudrost i pravednost. Probudi nadu u vječnu nagradu, okrijepi ih vedrinom i pobožnošću.

Osobito Ti donosimo one koji Te još nisu upoznali, koji su Te prestali tražiti; sve one koji se osjećaju ostavljeni i zanemareni.

Pozivamo Vas i ovog četvrtka na molitvu krunice za Domovinu u 20 sati. Po zagovoru Marijinom molimo neka Tvoja milost pronađe one koji su Te prestali tražiti, da nađu utjehu u zagrljaju Tvoje nježnosti i dobrote, koja dušu obnavlja i sve čini novo.


DubrovnikBoninovo župa sv. Petra, (kod kipa sv. Petra)
Orašac -župa Pohođenja Marijina.
Pula – atrij katedrale Uznesenja Blažene Djevice Marije
Rijeka – Trsat – aula Sv. Ivana Pavla II
Senj-katedrala
Split – dvorište crkve Gospe od Zdravlja
Šibenik – crkva Gospe van Grada
Veliki Grđevac-župa Duha Svetog
Zadar – crkva Gospe od Zdravlja
Zaprešić – kod kipa Sv. Ivana Pavla II
Zagreb – Kamenita vrata

Želite se pridružiti i proširiti molitvi krunice za Domovinu i u svom mjestu, javite nam se!

Email: info@marijanskizavjet.hr

Telefon:+385 95 741 3334

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *