Aktualno, Događanja, Nadolazeća događanja

KRUNICA ZA DOMOVINU: “Neka mi bude po tvojoj riječi!”

U mjesecu kolovozu molimo za uspjeh 2.domovinske duhovne obnove koja će se održati u Vukovaru od 31.kolovoza do 3.rujna.

Bezgrešna Djevice Marijo, tvoje srce od početka je bilo usklađeno s Božjom voljom. Iako na prvu smetena, hrabro si odgovorila „neka mi bude po tvojoj riječi“. Tvoja sposobnost da kažeš „da“ nečemu što te je isprva uplašilo pomaže i nama, da kažemo „da“ pozivima koje Bog stavlja u naše živote. Ti nam pokazuješ put, Marijo, da čujemo Božji glas, da
nadvladamo svoje strahove i da vršimo Božju volju. 


Dok se bližimo Vukovaru i domovinskoj duhovnoj obnovi, spominjući se tvoje sposobnost da čuješ Božji poziv i hrabro odgovoriš „da“, molim te da nam isprosiš kod svoga Sina: 
srca poput tvoga koja će uvijek biti usklađena s Božjom voljom; utjehu poput one kojom je sam arkanđeo Gabriel tebe utješio; te hrabrost da i mi možemo, poput tebe, odgovoriti na Božje pozive u našim životima.


A tebe, Gospodine Isuse, ponizno molimo da poslušaš prošnje koje ti upućujemo po tvojoj Majci. Prati nas na duhovnoj obnovi; obdari nas svojim mirom koji nam nitko ne može oduzeti: i izgradi u nama, i od nas, hramove Duha Svetoga koji će donositi svjetlo u našu domovinu i u svijet, kao što je to učinila tvoja Majka kada je po njenom „da“ u svijet ušlo najveće svjetlo – Ti Gospodine Isuse.

Pridružite se na jedno od mjesta molitve svakog četvrtka u 20 sati. Mjesta molitve potražite na linku

Prijave za 2. domovinsku duhovnu obnovu su u tijeku, prijaviti se možete putem ovog obrasca

Prijava je potrebna i za slušanje predavanja zbog organizacije mjesta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *