Zajedničkom molitvom spojili smo mladost, godine i iskustvo te molitvom nastojimo očuvati i činiti još mnogo dobrih poticaja za bolje sutra u Domovini za koju smo se kao narod borili krvlju ,znojem i suzama ali i zagovorom Blažene Djevice Marije s krunicom u ruci. Najmanje što možemo učiniti za one koji su živote dali je sklopiti dvije ruke i molitvom zahvaliti.

Bratovštini se mogu pridružiti svi, u prosincu 2016. godine na Kamenitim vratima u Zagrebu započela je i molitva Krunice za Domovinu. Molitva se održava u isto vrijeme, u 20:00 sati, svakog četvrtka u 10 gradova Hrvatske, molimo za hrvatski narod, u domovini i u svijetu, za sve naše branitelje i njihove obitelji, sve potrebe hrvatskog naroda. Cilj nam je obuhvatiti različita mjesta u trajnoj molitvi za Domovinu i povratak vrijednosti i dostojanstva hrvatskog čovjeka u današnje vrijeme.

 

Krunica se moli u Dubrovniku, Orašcu, Ivanovcima (Valpovo),Rijeci – Trsatu, Splitu, Velikom Grđevcu, Vinkovačkom Novom Selu, Velikoj Gorici, Zadru, Zaprešiću i Zagrebu te Rama-Šćit u BiH, a točnu adresu možete pronaći na karti.

Molitva krunice prvi put se održala 8.12.2016. godine na Kamenitim vratima!

Molimo da nam, po zagovoru Blažene Djevice Marije,
dobri Bog oprosti grijehe koje kao narod počinismo,
da nas izvede iz svakog zla u koja upadosmo.
Molimo za sve minule naraštaje, nas žive i one koji dolaze,
da Hrvatska bude zemlja pravde i mira, napretka
i blagoslovljenog rada, vođena mudrim i odvažnim službenicima i
bogata svakim dobrom koje od Tebe dolazi!

Amen.

Priključite se molitvi krunice, učinimo zajedno da Hrvatska svjetli.