Aktualno

Molitva krunice za domovinu na Kamenitim vratima

Pozivamo članove, hodočasnike i sve ljude dobre volje na molitvu Krunice za Domovinu.

Krunica se održava svaki četvrtak u 20:00 sati. Vidimo se 🙂

Neka nam svima krunica četvrtkom na Kamenitim vratima bude podsjetnik koliko je bitna osobna i zajednička molitva te da nam bude poticaj da u molitvu uključimo cijelu našu domovinu. Ako ne možete doći četvrtkom na Kamenita vrata, možete u molitvi biti s nama – svaki četvrtak molimo u 20h pa se pridružite, bez obzira jeste li s nama na Kamenitima ili negdje drugdje. Također, prenesite obavijest svima koje znate kako bi se što više ljudi priključilo molitvi za domovinu (četvrtkom u 20h zajednički, ali i osobno kada god možemo).

U nastavku je tekst poticaja na molitvu koji je napisao p. Ike:

MOLITVA BRANITELJA I MLADIH ZA DOMOVINU NA KAMENITIM VRATIMA
svaki četvrtak u 20.00 sati


Obavještavamo sve zainteresirane da smo pokrenuli MOLITVU ZA DOMOVINU na Kamenitim vratima, molitvu branitelja, mladih i svih onih kojima je domovina u srcu, za Domovinu i za njih same.

Dragi branitelji, 
Pozivam Vas da od ovoga četvrtka nastavimo s trajnom molitvom na Kamenitim Vratima. Sastajat ćemo se svakoga četvrtka, u 20.00 – sve dok se temeljna pitanja branitelja i opstojnosti Domovine ne riješe.

Imamo mnoštvo potreba i vapaja svemogućemu Bogu: Vlada je nedosljedna, institucije su odnarođene, intelektualna elita je ustrašena, mediji lažljivi, narod je dezorjentiran, branitelji razjedinjeni.

Puno je naših suboraca koji su vjeru izgubili i od Crkve se udaljili. Neki su krenuli i krivim putem. Molimo ponajprije za takve, naše branitelje, ali i za Domovinu, da u njoj nove generacije mogu živjeti svoju slobodu za koju smo se borili. Samo Bog nam može pomoći!

Duh Božji nas može ujediniti, osnažiti, ohrabriti, obodriti, put nam pokazati, i nove lidere providiti, od neprijatelja obraniti.

Molitvu krunice započeli smo 8. prosinca prošle godine – na blagdan BEZGRJEŠNOG ZAČEĆA BLAŽENE DJEVICE MARIJE. Providnost Božja je tako htjela da nam na početku stoji lik Bezgrješne Bogorodice, koja nas je i u ratu zagovarala, i neka nas i dalje prati. Rastjerat će se ove magle sive, u punini vremena. Molimo Boga za to!

Duh pobjednika je u nama, ali on se pokazuje samo u sili Božjoj. Cilj nam je temeljito započeti s cjelovitom duhovnom ponudom za branitelje, najprije ovdje u Zagrebu, ali i diljem Domovine, sve do potpune duhovne obnove našega naroda.

Molitva se odvija u organizaciji MARIJANSKOG ZAVJETA ZA DOMOVINU, i odvijat će se uvijek uz pjesmu, krunicu, i molitvu blagoslova za sve branitelje.

Povedite prijatelje suborce. Nagovorite ih, osobito one za koje znadete da se teško nakanjuju na molitvu. Krenimo u novi boj: onaj duhovni i molitveni, pred kojom svaka neprijateljska sila pada!

S Gospinim zagovorom, i Božjom milošću, Vidimo se gore!

Djevice prečista, zagovaraj i čuvaj svoje branitelje i Domovinu nam, kako si nas i u ratu zagovarala!

P. Ivan Ike Mandurić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *