Aktualno, Događanja, Iz medija

ODOBREN PROJEKT: Jačanje društvenog poduzetništva – Faza I.

 

Društvenom poduzeću MZD d.o.o (platforma CroBuy) čiji je vlasnik Marijanski zavjet za Domovinu, odobren je projekt “Jačanje društvenog poduzetništva – Faze I.”

 

Predstavnik poduzeća, Tin Šunjić osobno je prošli tjedan preuzeo ugovor od ministra rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josipa Aladrovića i zamjenika ravnateljice Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva Luke Bogdana.

 

Putem platforme Crobuy surađujemo sa slobodnim i akademskim umjetnicima te malim hrvatskim proizvođačima čije proizvode želimo plasirati na hrvatsko i inozemno tržište, te Vas potičemo da posjetite web stranicu Crobuy i pronađete nešto za sebe i svoje najbliže, te tako pomognete malim hrvatskim proizvođačima koji se svakodnevno trude i rade kako bi mali dio Hrvatske donijeli u svačiji dom.

 

 

CroBuy-background-images-web

Ako poznajete male proizvođače, umjetnike ili obrtnike koji proizvode neprehrambene proizvode – religiozne proizvode, proizvode s hrvatskim motivima, nakit, dječje proizvode i sl. slobodno ih označite u komentaru ili neka se jave na e-mail: info@mzd.hr


https://www.crobuy.hr/


Više o ovome možete pročitati na: https://mrosp.gov.hr/vijesti/ministar-josip-aladrovic-svecano-urucio-ugovore-ukupne-vrijednosti-16-milijuna-kuna/12278

 

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *