Dar! Tko voli darove? Bolje je pitanje: tko ne voli darove? A znaš li da ne postoji veći dar od vremena? Pokloniti nekome svoje vrijeme, koje li divote. Još ako si talentiran/a u nečem ili pak imaš samo želje učiti i pomagati, kojeg li dara. A sad, ako je tebi to darovano, daruj i ti dalje drugima. Daruj svoje vrijeme, svoje sposobnosti, svoju maštu. Uživaj u onom što voliš i što ti je dano. Voliš društvene mreže? Super. Voliš analizirati i razvijati? Odlično. Ili pak ne voliš previše razmišljati i voliš iskoristiti i pokazati svoje mišiće? Ma super je i to. Nama je jedino bitna dobra volja. Dođi i postani dio našeg volonterskog tima !

Drage volonterke i volonteri, popunjavanjem on-line prijavnice započeli ste proces prijave za volontiranje u udruzi Marijanski zavjet za Domovinu. Zahvaljujemo na vašem interesu!

Volontirati je moguće u okviru različitih poslova što ovisi o vašim sposobnostima, mogućnostima i interesima te trenutno raspoloživim volonterskim pozicijama. Po zaprimanju Vaše prijave javit ćemo Vam se na mail s više informacija.

Administracija

Administracija

Marketing

Marketing

Društvene mreže i blogovi

Društvene mreže i blogovi

Web development

Web development

Fizički poslovi

Fizički poslovi

Ukoliko ste zainteresirani za besplatnu edukaciju o pisanju EU projekata te stjecanje iskustva u istome, slobodno se prijavite za volontiranje u polju administracije. Unutar programa, susrest ćete se s izradom troškovnika i razduživanjem uz usmjeravanja i pomoć mentora.

Ako je grafički dizajn Vaš hobi ili neostvarena želja za naučiti, pravi ste kandidat za volontiranje u marketingu. Uz primjene osnova SEO-a na našim stranicama, bavit ćete se oglašavanjem te izradom letaka, postera i promo materijala.

Svojim tekstovima i objavama inspirirati čitatelje da se priključe zajednici zadaća je volontera na društvenim mrežama i blogovima. Prevođenje i lektoriranje, fotografiranje te uređivanje u Canvi i Photoshopu također može biti dijelom posla.

Za pomoć u programiranju nije potrebno biti haker, dovoljno je imati želju za učenjem novih stavki u različitim programskim jezicima kao što su C++, Java ili C#. Osim uređivanja web stranice, radit ćete s bazom podataka i imati prilike uređivati CroBuy web Shop.

Ukoliko Vas ništa prethodno navedeno ne primamljuje, možda se pronađete u kuhinji, skladištu ili vrtu. Pranje suđa, priprema hrane, košenje trave ili kopanje krumpira neki su od poslova koji će Vam pomoći da se osjećate korisno i doprinesete zajednici bez previše muke.

On-line prijavnica za volontiranje

Prijavi se klikom !