Aktualno

Križni put za nerođene

“Kultura života znači poštivanje prirode i zaštitu Božjeg djela stvaranja. Na poseban način, znači poštivanje ljudskog života od prvog trenutka začeća do prirodne smrti.” papa Ivan Pavao II. u propovijedi u SAD-u 1993.

U petak 5. ožujka 2021. godine naša Bratovština sudjelovala je u pokorničkom križnom putu za nerođene, održanom u Zagrebu ispred župe Bezgrješnog Srca Marijina na Jordanovcu.

Križni put organizirala je Inicijativa 40 dana za život koja u Hrvatskoj djeluje od 2014. godine. Kroz godinu organiziraju proljetnu i jesensku molitvenu kampanju kroz 40 dana u čak 33 gradova Hrvatske, za sve one čiji se glas ne čuje, za zaštitu života nerođene djece, iscjeljenje žena koje su abortirale, obraćenje medicinskog osoblja koje vrši abortuse te političara i aktivista koji ga zagovaraju i promiču pobačaj.

Marijanski zavjet molitveno podržava kampanju, no ovog puta smo i sudjelovanjem u križnom putu željeli dati zadovoljštinu za grijeh pobačaja.

Kampanja je započela 17. veljače i traje do 28. ožujka, pridružite se. U Zagrebu se moli ispred bolnice Sestara Milosrdnica ( Vinogradska bolnica ) od 0-24 sata, te pred Općom bolnicom Merkur ( Jordanovac ) od 7-19 sati.

Više o kampanji i mjestima održavanja molitve pročitajte :Lokacije – 40 dana za život (40danazazivot.com)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *