Aktualno, Krunica

Krunica za Domovinu-nakana: obnova domovine i naroda

«Blažena Djevica Marija je krunici podarila takvo djelovanje, da ne postoji nijedan materijalni, duhovni, nacionalni ili međunarodni problem, koji se putem nje i naše žrtve ne bi mogao riješiti.» (rekla je Sestra Lucija iz Fatime za krunicu )

Virus koji se širio svijetom, nije zaobišao ni našu Hrvatsku koju je ujedno pogodio i jak potres u Zagrebu. Prošli smo kroz razne kušnje, nemire, strahove. Krunicu smo s ulica i trgova preselili na internet.

Nakon 7 tjedana molitve krunice za našu Domovinu putem interneta, u koju su bili uključeni duhovnici iz Osijeka , Velikog Grđevca, Orašca i Zagreba, te molitelji i branitelji iz gradova u kojima se tijekom cijele godine održava krunica za Domovinu, vraćamo se na naša uobičajena mjesta molitve.

Ovog mjeseca po Marijinom zagovoru Svemogući  Bože, ponizno te molimo, pogledaj milostivim okom na naš narod i domovinu, da se obnovi naša zemlja i naš narod, neka nas ljubav ujedini, da nestanu sve podijeljenosti među nama i da budemo narod jedne misli, jednoga srca. Molimo te budi na pomoć svima koje je obuzela tjeskoba, posebno ohrabri ustrašene, ožalošćene i obeshrabrene zbog pandemije i potresa, ne daj da klonu nego da kušnjama znaju odoliti. Marijo, Majko naša i Kraljice Hrvata, moli zajedno s nama i trajno nas zagovaraj.

Pridružite se četvrtkom u 20 sati na jedno od mjesta održavanja krunice, molimo za obnovu naše Domovine i hrvatskog naroda.


DubrovnikBoninovo župa sv. Petra, (kod kipa sv. Petra)
                   Orašac -župa Pohođenja Marijina.
Pula – atrij katedrale Uznesenja Blažene Djevice Marije
Rijeka – Trsat – aula Sv. Ivana Pavla II
Senj-katedrala
Split – dvorište crkve Gospe od Zdravlja
Šibenik – crkva Gospe van Grada
Veliki Grđevac-župa Duha Svetog
Velika Gorica – kod Milenijskog križa
Zadar – crkva Gospe od Zdravlja
Zaprešić – kod kipa Sv. Ivana Pavla II.
Zagreb – Kamenita vrata

Želite krunicu u svom mjestu pišite nam krunicazadomovinu@marijanskizavjet.hr ili nazovite 098/ 375 696 (Marina)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *