Hodočašće

Marijansko svetište Molve u Podravini pridružuje se hodočašću Marijanski zavjet za Domovinu

Molve – Reka – Ludbreg – 24. i 25.6.2019.

Predstavnici Bratovštine Marijanski zavjet za Domovinu i fra Zdravko Tuba, gvardijan i župnik župe Uznesenja BDM sastali su se u petak 31.05. u Razvojnom centru u Tomašićevoj 10 kako bi povezali Marijansko svetište Molve i zavjetno hodočašće za Domovinu.

Fra Zdravko Tuba, ravnatelj Marijanskog svetišta Molve, posjetio je Razvojni centar i sastao se s predsjednikom Bratovštine g. Anđelkom Đerekom i tajnicom Bratovštine Marinom Garić. Iskazao je interes za povezivanje poznatog Marijanskog svetišta u Podravini Molve sa zavjetnim hodočašćem za Domovinu.

Dogovoreno je kako će se župljani župe i svetišta Molve, kao i okolnih župa u Podravini, priključiti Hodočašću hodom od svetišta Molve do Reke. Hod će započeti 24. lipnja 2019. misom u 7h u svetištu Molve, a zatim krenuti prema Reki, gdje će se pridružiti glavnoj ruti i 25. lipnja 2019. zajedno nastaviti hod do svetišta Krvi Kristove u Ludbregu.

Pozivamo sve, osobito stanovnike mjesta Molve i obližnjih mjesta da se pridruže i time doprinesu da i ovo svetište postane dio rute Marijanskog zavjeta za Domovinu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *