Krunica

Molitva krunice za Domovinu četvrtkom navečer

Pridružite se molitvi krunice za Domovinu četvrtkom navečer…
Vidimo se 
Zagreb – Kamenita vrata u 20h
Senj – u katedrali u 20h
od 11.1. Rijeka – na Trsatu ispred aule sv. Ivana Pavla II u 19.45h

od 25.1.:

Zaprešić – središnji Trg – kod kipa Ivana Pavla II u 20h
Dubrovnik – u crkvi sv. Josipa u 20h

Od ovog četvrtka 25.1.2018. pokrećemo molitvu i u Dubrovniku, u crkvi sv. Josipa svakog četvrtka u 20h. Četvrtkom se u istoj crkvi odvija i klanjanje u sklopu molitvene inicijative “Pokloni se Kristu da Domovina bude Kristova<https://karmelbm.wordpress.com/pokloni-se-kristu-da-domovina-bude-kristova/>”. Svaki put kad se ta inicijativa po interesu sudionika produži do našeg termina molit ćemo krunicu zajedno s njima.

 

Marijanski zavjet za Domovinu pokrenuo je molitvu krunice za Domovinu na Kamenitim vratima. Važnost trajne molitve za našu Domovinu prepoznata je te se molitva širi i u druge gradove diljem Hrvatske. Pridružite se molitvi i vi, gdje god bili.

 

 

Molitva za Domovinu u ovim je trenucima izrazito potrebna.
“Velik je posao pred nama. Počevši od molitve. Pozivamo vas, svakog čevrtka. Donesite odluku.”
Vidimo se i ovaj četvrtak u 20h na Kamenitim vratima na molitvi krunice za Domovinu – za sav hrvatski narod, u domovini i u svijetu, za sve naše branitelje i njihove obitelji…

“Pruži korak, prevali molitvu preko usana, i zavapimo svi Bogu za sav hrvatski narod. Ne treba puno pričati, sve vidite, sve znadete. Ali silan je Bog, i njegova je zadnja. Ništa nije gotovo, i čuda su moguća ako se skrušimo, i zavapimo k’o nekad. Povedite sve svoje, borit nam se. S Bogom, pobijedit ćemo, ako ustrajemo.

Molitva na Kamenitim vratima za Domovinu nam jedinu…
Odustat ne smijemo, umorit se ne smijemo, radi mrtvih i živih..
Dođite svi, malo mira i poniznosti uz molitvu, svakom od nas treba.
Molim Vas pozovite sve suborce.

Duh Božji nas može ujediniti, osnažiti, ohrabriti, obodriti, put nam pokazati, i nove lidere providiti, od neprijatelja obraniti.

S Gospinim zagovorom, i Božjom milošću, Vidimo se gore!

Djevice prečista, zagovaraj i čuvaj svoje branitelje i Domovinu nam, kako si nas i u ratu zagovarala!

Vidimo se!
Krunica se održava svaki četvrtak u 20:00 sati.”

P. Ivan Ike Mandurić

Sve koji ne mogu doći na Kamenita vrata, pozivamo da također mole ondje gdje jesu – da budemo duhom zajedno u molitvi za domovinu i jedni za druge, da potaknemo jedni druge na molitvu za domovinu.
Svi smo mi domovina, bez nas neće biti ni Domovine.
Hrvatska bez Hrvata ne može, kao ni Hrvati bez Hrvatske.
Molimo na Gospine želje i nakane, jer ona kao Majka koju nam je Krist ostavio, Majka naša, Majka Crkve i Kraljica Hrvata, najbolje zna što nam je potrebno, da nas zagovara kod Boga.
Trajna molitva znači moliti svaki dan, a osobito onda kad smo svi zajedno. Zato se sjetimo ovih nakana i u našim osobnim i zajedničkim molitvama, osobito u ovo vrijeme da Bog koji se rodio kao čovjek radi nas grešnih ljudi, promijeni naša srca, kako bismo svojim primjerom svjedočili da Njemu pripadamo – mi, naša Domovina i cijeli svijet.

 

15. veljače 2018.

Dubrovnik:

Današnja Krunica će se održati u Kapelici Biskupijskog sjemeništa na jezuitima u 20:00 sati, isto nakon klanjanja Karmela Božjeg Milosrđa (u sklopu molitvene inicijative “Pokloni se Kristu da Domovina bude Kristova<https://karmelbm.wordpress.com/pokloni-se-kristu-da-domovina-bude-kristova/>”.). Mjesto se mijenja zbog izvođenja radova u crkvi Sv.Josipa.

 

Zagreb – Kamenita vrata u 20h
Senj – u katedrali u 20h
Rijeka – na Trsatu ispred aule sv. Ivana Pavla II u 20h

Zaprešić – središnji Trg – kod kipa Ivana Pavla II u 20h

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *