Aktualno

Održana godišnja Skupština

U subotu 10. prosinca održana je godišnja Skupština na kojoj je predstavljen novi duhovnik Udruge. Nakon odlaska p. Ivana Matića u Osijek, Udruzi je dodijeljen novi duhovnik p. Ivan Junušić.

Zbog odlaska članova Vijeća, iz privatnih razloga, odabrana su 3 nova člana. Za nove članove Velikog Vijeća predloženo je 4 člana. U izglasavanju novih članova sudjelovalo je 44 redovna člana.

Dalibror , jedan iskusan i angažiran od samog osnutka Udruge, zatim hrvatski branitelj, padobranac, pripadnik 1.gardijske brigade Tigrovi, Josip iz Velike Gorice jednoglasno su odabrani sa 44 glasa ZA. Između predložene Marte, kadetkinje na Hrvatskom vojnom učilištu, naše najmlađe hodočasnice koja je ispunila zavjet i Marije, učiteljice informatike i matematike te koordinatorice krunice u Ivanovcima, glasovi su bili podijeljeni te je u drugom krugu izabrana Marta s 25 glasova. Marija je osvojila 17 glasova , a 2 su bila suzdržana.

Predstavljen je programski i financijski plan za 2022 i 2023 koje smo jednoglasno usvojili. Određena je jednoglasno i visina članarina za 2023. godinu. Sve o vrsti članstva i visini godišnje članarine pročitajte OVDJE

Programski plan

Financijski plan

Na kraju sastanka podijeljene su hodočasničke diplome. Ove godine dva hodočasnika su prošla cijelu rutu od 75 dana te još 4 hodočasnika je ispunilo zavjet. Diplome je dodijelio predsjednik Udruge, Tin Šunjić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *